Protestantse Gemeente Lemele

Jongerencafé

In november 2014 hebben we voor ’t eerst een jongerencafé georganiseerd in Eetcafé de Driesprong. Het doel van deze avond was om op een informele, laagdrempelige manier met elkaar kennis te maken en in gesprek te komen over geloof/zingeving/kerk. Om te weten te komen wat er onder jongeren tussen de 18 en 30 jaar leeft. En om jongeren de mogelijkheid te bieden met elkaar te praten over onderwerpen waarover je normaalgesproken misschien niet zo snel praat in je vriendengroep.

Vanwege het succes van deze avond is besloten om in ieder geval 2 keer per jaar een jongerencafé te organiseren. Verschillende jongeren helpen met de voorbereiding. Aan de hand van sterk uiteenlopende stellingen wordt in groepjes met elkaar gepraat.

Elkaar ontmoeten staat deze avonden centraal. Iedereen tussen de 18 en 30 jaar die het leuk vindt om op een dergelijke manier met elkaar in gesprek te gaan, is van harte welkom!

Actuele informatie over activiteiten die vanuit de jeugdcentrale georganiseerd worden, vind je op www.facebook.com/jeugdcentrale lemele