Protestantse Gemeente Lemele

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

september 2020

Voorgangers zijn pastor Marga Klein Overmeen, ds. Georg Naber en ds. Leon Eigenhuis Vredesdienst R.v.K

september 20 @ 10:30 - 11:30

De vredesdienst wordt in de open lucht gehouden bij De Olde Lucashoeve Kerkweg 30 Lemele.                                           Thema:   Vrede verbindt verschil. Juist in deze tijd van afstand bewaren zoeken mensen verbinding. De lontjes worden korter door onzekere toekomst, minder inkomen, hittegolf en code oranje in omliggende landen. Hoe houd je de vrede en de verbinding met je dierbaren? De voorbereidingsgroep heeft hierover…

Predikant Ds. W.M.Schut uit Elburg

september 27 @ 09:30 - 10:30

De kerkenraad nodigt jong en oud uit om de kerkdiensten bij te wonen. Het niet nodig om u op donderdagavond telefonisch aan te melden. De afweging of we de dienst hier meemaken of thuis via de techniek, mogen we zelf maken. Daarvoor zijn we zelf verantwoordelijk. Doe dat in het besef dat u voor alles welkom bent in de Ichthuskerk. Wel verzoeken we u om bij binnenkomst van het gebouw uw gegevens op te geven. Daartoe verplicht de overheid ons.

oktober 2020

Predikant Ds. Leon Eigenhuis