ACTIVITEITEN FEBRUARI EN MAART 2022

Activiteiten in februari en maart, actief met de Ichthuskerk!

???? februari en maart : Aanschuiven aan tafel. Maak thuis zelf een onderdeel van de maaltijd en ga samen eten bij iemand die zich aanmeldt als gastvrouw/ -heer. De laatste voorbereidingen vinden daar in de keuken plaats. Bij wie is ruimte aan tafel? Aanmelden voor overleg vooraf natuurlijk!

12 februari : Een kijkje in de Brigittakerk, het oudste gebouw van Ommen. Rondleiding door de koster; levende geschiedenis van een plek waar je met andere ogen naar gaat kijken! Ga mee op deze zaterdagmiddag, 14.00 uur.

19 februari: stiltewandeling. Samen wandelen in stilte, je krijgt een verrassende tekst mee om onderweg over na te denken. Het gesprek volgt na de wandeling, aan een tafeltje van café De Driesprong bij de koffie of iets anders. Ga je mee?

12 maart : Op de publieksavond krijgen we een rondleiding door de sterrenwacht, het planetarium en de koepelruimte met de telescopen. ‘Je nageslacht wordt zo talrijk als de sterren aan de hemel’, hoeveel zijn er dat? Ga mee op ontdekking de ruimte in!

Meedoen? Geef je op bij Jenneke van Doesburg 06 221 789 97