– Special rock dienst op 31 maart in Ichthuskerk Lemel

Op zondag 31maart, wordt er in de Ichthuskerk in Lemele een bijzondere, speciale, zeer toegankelijke dienst gehouden. De band Play It Again, uit Lemele en omstreken, speelt een aantal (bijna) klassieke popsongs. Die omlijsten het verhaal: het leven van Jezus, verteld in muziek. Van geboorte tot wederopstanding. De keuzes , de vragen, de twijfels die Jezus in zijn leven tegenkwam. Half goddelijk, half menselijk. Juist die menselijke kant herkennen we in ons eigen leven. Korte teksten, afgewisseld met Classic Rock. De Nederlandse vertalingen worden op de beamer geprojecteerd. Je zult merken, dat een song, die je al jaren mee-neuriede, meer inhoud heeft dan je denkt! Een viering voor jong en oud, bijzonder, met goede muziek, mis het niet!

Aanvang: 10 uur, voorganger: ds. Leon Eigenhuis, band: Play it Again, kinderoppas aanwezig.