– “A festival of Lessons and Carols”, zondag 8 december 19.00 Ichthuskerk Lemele

“A festival of Lessons and Carols”, Een feest van lezingen en liederen! Dé manier om in de kerststemming te komen……. Nieuw in de Ichthuskerk in Lemele; een meer dan 100-jaar-oude traditie uit Engeland. Wat is het? Negen korte bijbellezingen (Lessons) over de geboorte van de Messias afgewisseld door het zingen van Engelse kerstliedjes (Carols). Géén preek. De schriftlezingen zijn in het Nederlands (door onder andere ds. Leon Eigenhuis) en de liederen worden gezongen door koor en kerkgangers. Welk koor? Het Kleinkoor uit Kampen, o.l.v. Marijn de Jong, organiste is Diddy van der Stouwe. Kom luisteren, zing en maak het mee: een ‘Festival of Lessons and Carols’. op zondagavond 8 december om 19.00 uur in de Ichthuskerk te Lemele.