– Overlijdensbericht Siena Brakert-Dalvoorde

In de vroege ochtend van donderdag 31 oktober jongstleden is overleden Siena Brakert – Dalvoorde. Siena Brakert was 79 jaar en woonde aan de Hallinkskaamp op nummer 20. Daar is zij in de vroege morgen van donderdag 31 oktober overleden. Siena Brakert was getrouwd met Jans Brakert. Hij overleed op 25 april 2000. Gelegenheid tot condoleren is er op dinsdagavond 5 november van 19.00 tot 19.30 uur in het huis van Siena aan de Hallinkskaamp 20; ook is er voor de afscheidsdienst gelegenheid tot condoleren, van 10.00 tot 10.20 uur in de kerk. De afscheidsdienst wordt gehouden op woensdag 6 november aanstaande om 10.30 uur in de Ichthuskerk te Lemele. Aansluitend zal de begrafenis plaatsvinden op de bijzondere begraafplaats aan het Zandeinde in Lemele.